زندگی نامه
اینجانب محمد صالحی مشهور به صالحی مازندرانى، در سال 1343 در یکی از روستاهای شهرستان سوادکوه و در خانواده ای مذهبی به دنیا آمدم. قبل از رفتن به مدرسه کلام خداوند کریم (قرآن مجید) را بصورت کامل نزد مادرم فرا گرفتم و همین امر سبب گردید تا در دوران تحصیل به عنوان شاگرد ممتاز باشم به گونه ای که در سال چهارم ابتدایی توسط وزیر آموزش وقت لوح تقدیر دریافت داشتم. در سال 1361 در رشته ریاضی فیزیک موفق به اخذ دیپلم شدم و سپس در سال 1362 وارد حوزه علمیه قم شده و با جدیت تمام دروس حوزوی را دنبال نمودم. بعد از گذشت چند سال از انقلاب فرهنگی و نیاز قوه قضائیه به کادر قضائى، آزمونی سراسری در رشته حقوق برگزار گردیده که این جانب در آن آزمون شرکت جسته و موفق به قبولی شده و لیکن با مشورت یکی از بزرگان حوزه از ادامه تحصیل منصرف گردیدم.
شوق زائدالوصف اینجانب به دروس حوزوی از یک طرف و استعداد اعطایی خداوندی از طرف دیگر موجب گردید که دروس حوزوی را به آسانی گذراندم به گونه ای که حدود 5 سال نگذشته بود که توانستم سطح عالی را به اتمام رسانده و تمامی امتحانات را با موفقیت پشت سر گذرانده و وارد درس خارج فقه و اصول شدم و لذا در سال دوم شروع درس خارج، یعنی سال 1368، برای بار دوم تصمیم گرفتم در کنار دروس حوزوی به دانشگاه راه یابم و لذا در آزمون سراسری سال 1368 شرکت جسته و موفق به قبولی در رشته حقوق دانشگاه تهران(مجتمع آموزش عالی قم) شده و پس از اتمام این دوره در سال 1373 در آزمون کارشناسی ارشد شرکت جسته و در رشته حقوق خصوصی دانشگاه تهران پذیرفته شدم که در سال 1376 با دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد تحت عنوان "اصل صحت در قانون مدنى" با راهنمایی استاد دکتر کاتوزیان فارغ التحصیل شدم و در سال 1377 در آزمون دکتری حقوق خصوصی دانشگاه تهران شرکت جسته و موفق به پذیرش گردیده که پس از گذشت چند سال و با دفاع از رساله دکتری با عنوان"مسئولیت مدنی ناشی از تصمیمات و خدمات قضائی با مطالعه تطبیقی در مذاهب اسلامى" با راهنمایی استاد دکتر مصلحی در بهمن ماه 1383 توانستم با موفقیت این دوره را نیز پشت سر گذرانم.
لازم به یادآوری است که اینجانب در تمامی دوره های تحصیلی به طور مستمر به دروس فقه و اصول درس خارج نزد اساتید بزرگ حوزه من جمله: مرحوم آیت الله صالحی مازندرانى، آیت الله العظمی فاضل لنکرانى، آیت الله العظمی وحید خراسانی شرکت نموده و توانستم از دریای مواج علمی این بزرگان به قدر تشنگی حظی ببرم. علاوه بر امر تحصیل، همزمان به تدریس دروس مختلف حقوقی در مراکز علمی دانشگاهی و حوزوی نیز اشتغال داشته و از طرفی همکاری علمی و پژوهشی با برخی مراکز پژوهشی قم از جمله مرکز تحقیقات دارالحدیث، مرکز تحقیقات قوه قضائیه، مرکز پژوهشهای صدا و سیما از جمله فعالیتهای این جانب در طول سالهای طولانی بوده و هست.